Real Estate
joomla 2.5

    RTEmagicC raiffeisen bank logo 07.png   Pagesat mund te kryen ne euro ne Raiffeisen Bank 0002271570                         Ndalohet HYRJA e kafsheve shtepiake ne hotel  animal

English (UK)ShqipItaliano

Dhome Suite

 
suita

Dhome Suite
15-30 Prill 50 euro

1-31 Maj 60 euro

1-30 Qershor 70 euro

1-15 Korrik 90 euro

15 korrik - 31 gusht 110 euro

1-30 shtator 70 euro

duke perfshire sherbimet e meposhtme:

» Mengjesin
» Akses wireless ne Internet (ne dhome dhe ne holl)
» Parking 
» Banjo private me vaske ose dush
» Tharese flokesh
» Ajer te Kondicionuar (me kontroll individual)
» Tavoline pune
» Kasaforte
» TV Satelitor Falas

Sherbime te pergjithshme:
Minibar
Sherbim ne Dhome
Thirrje per zgjim
Parkim te siguruar 24 H
Sherbim lavanterie
Sherbim Sigurie 24 H

Chek in: 12:00 am  Chek out: 11:00 am

Dhome Tek dhe dopio

dhoma tek dopio

Dhome Tek dhe dopio
15-30 Prill 36 euro

1-31 Maj 40 euro 

1-30 Qershor 50 euro 

1-15 Korrik 70 euro 

15 korrik - 31 gusht 90 euro 

1-30 shtator 50 euro

duke perfshire sherbimet e meposhtme:

» Mengjesin
» Akses wireless ne Internet (ne dhome dhe ne holl)
» Parking 
» Banjo private me vaske ose dush
» Tharese flokesh
» Ajer te Kondicionuar (me kontroll individual)
» Tavoline pune
» Kasaforte
» TV Satelitor Falas

Sherbime te pergjithshme:
Minibar
Sherbim ne Dhome
Thirrje per zgjim
Parkim te siguruar 24 H
Sherbim lavanterie
Sherbim Sigurie 24 H

Chek in: 12:00 am  Chek out: 11:00 am

Dhome Teke Deluxe

Dhome Teke

Dhome Teke Deluxe
15-30 Prill 30 euro 

1-31 Maj 35 euro 

1-30 Qershor 45 euro 

1-15 Korrik 60 euro 

15 korrik - 31 gusht 75 euro 

1-30 shtator 45 euro

duke perfshire sherbimet e meposhtme:

» Mengjesin
» Akses wireless ne Internet (ne dhome dhe ne holl)
» Parking 
» Banjo private me vaske ose dush
» Tharese flokesh
» Ajer te Kondicionuar (me kontroll individual)
» Tavoline pune
» Kasaforte
» TV Satelitor Falas

Sherbime te pergjithshme:
Minibar
Sherbim ne Dhome
Thirrje per zgjim
Parkim te siguruar 24 H
Sherbim lavanterie
Sherbim Sigurie 24 H

Chek in: 12:00 am  Chek out: 11:00 am

Dhome Matrimoniale

dhoma matrimoniale

Dhome Matrimoniale
15-30 Prill 30 euro 

1-31 Maj 35 euro

1-30 Qershor 45 euro

1-15 Korrik 60 euro 

15 korrik - 31 gusht 75 euro

1-30 shtator 45 euro

duke perfshire sherbimet e meposhtme:

» Mengjesin
» Akses wireless ne Internet (ne dhome dhe ne holl)
» Parking
» Banjo private me vaske ose dush
» Tharese flokesh
» Ajer te Kondicionuar (me kontroll individual)
» Tavoline pune
» Kasaforte
» TV Satelitor Falas

Sherbime te pergjithshme:
Minibar
Sherbim ne Dhome
Thirrje per zgjim
Parkim te siguruar 24 H
Sherbim lavanterie
Sherbim Sigurie 24 H

Chek in: 12:00 am  Chek out: 11:00 am

Galeria

Facebook

Skoda
Finland Forum